O nama

Ponuda

Dobrodošli u Spare Ribs Grill, smješten na Rudeškoj cesti 25.

Ono što nas odlikuje jesu ukusna hrana i ugodna atmosfera.

Iz svoje bogate ponude izdvajamo specijalitet rebarca, po kojima je restoran dobio ime. Također, Spare Ribs Bodež, Beefsteak na šumarski s kroketima i Spare Ribs Cheeseburger samo su neki od specijaliteta kuće koji će vas oduševiti.

Naše će se profesionalno i ljubazno osoblje pobrinuti da vam svaki obrok ostane u lijepom sjećanju.

Dry aged odležano meso

Zrenje (odležavanje) mesa je proces kojim dolazi do “razbijanja” vezivnog tkiva u mesu čime meso postaje puno mekše i ukusnije za konzumiranje, a koristi se najvjerojatnije od kad su ljudi počeli kuhati, jer uvijek se tražio način kako produljiti vijek trajanja hrani i učiniti je lakše probavljivom. Upravo za to služe mirodije i začini te eterična ulja i razni prirodni konzervansi te aminokiseline koje se nalaze u njima.

Vrhunska usluga

Pored raznovrsne ponude našeg restorana uživat ćete i u njegovom ugodnom okruženju i domaćoj atmosferi. Spare Ribs Grill u ponudi ima i predviđeni prostor za pušače te veliku terasu na kojoj ćete moći uživati za vrijeme ljetnih mjeseci. Za odličnu uslugu i ispunjenje Vaših želja, na raspolaganju Vam stoji naše ljubazno osoblje koje će se pobrinuti da Vam svaki obrok i event ostane u lijepom sjećanju.

Dostava

Organizirate svečanost?

Kontaktirajte nas s povjerenjem i organizirajte proslavu u našem restoranu.